Tekstforfatter for norske blogger og nettsider

Fokus på god norsk som alle forstår

Det viktigste med å bruke en tekstforfatter er at man får en produkt som tilfredsstiller det norske skriftlige språket. Det er mange som tilbyr tekst på nett, men ikke alle leverer det man forventer. Først og fremst har jeg god språklig forståelse og kompetanse slik at sidene dine ikke blir et resultat av dårlig oversatt tekst fra en konverterer som Google Translate eller en chat-bot.

Innhold som kan brukes til å øke fortjeneste

Mange ønsker å lykkes på nett. Det kan hende man må markedsføre seg på mange ulike plattformer for å lykkes. Det å legge inn betalings-knapper kan være en måte å gjøre det på, men en annen måte er å skrive inspirerende tekster om et tema. Mange synes kanskje det man virke kynisk, men samtidig kan det gi leseren det den virkelig er ute etter.

BG Tekst skriver om de fleste tema, og forsøker å finne måter å vise leseren at de trenger nettopp produktet ditt. Det kan være du ønsker å markedsføre deg gjennom nettsiden, men økt fortjeneste kan også komme gjennom å tilby webinar og kurs hvor du viser dem hvordan man går fram.

Tekst som er SEO-vennlig

SEO er et verktøy som er svært viktig for å bli synlig. Det handler om tekst, men mye mer enn det. BG Tekst har jobbet med salgsfremmende tekster i mer enn 5 år, og kjenner til mange av metodene som må brukes for å lykkes. Det handler ikke bare om overskrifter og nøkkelord, men også tekst på en slik måte at det er lettlest og holder lesere på siden. Hovedfokuset er å skrive tekst på en slik måte at leseren innser at dine tilbud er ideelle.

Bruk av riktig meta og format gjør at nettsidene får større påvirkningskraft og rangerer fint i søkemotorer.

For mange er SEO det viktigste verktøyet til å gjøre suksess på nett. Dine nettsider må kan være synlige, men også ha høy leservennlighet og responsivitet. Derfor må alt legges opp perfekt slik at du kan begynne å selge dine produkter.

Beskrivende innhold om produkter

BG Tekst påtar seg gjerne å teste ut produkter for så å skrive omtaler om dem. Jeg kan også skrive rene produktbeskrivelser, noe som er svært aktuelt for nettbutikker og selskaper som har egne varer. Produktbeskrivelser kan både inneholde spesifikasjoner og instrukser folk vil lese om. BG Tekst har erfaring med å jobbe direkte i WordPress, Shopify og lignende CMS systemer som gjør at man kan optimalisere innholdet kontinuerlig fra ulike steder i verden.

Akademiske tekster

Som skribent har jeg mål om alltid å levere en tjeneste kunden vil ha. Jeg bruker aldri tekstene andre steder på nettet og overlater eierskapet til dem som kjøper innholdet. Med en utdanning innen tekniske fag, så kan jeg også skrive akademiske tekster om alt fra realfag til logistikk. Det er både med tanke på hvordan innholdet fremstilles, samtidig som det har en relevans for temaet som diskuteres.

Det betyr også at jeg kan hjelpe til med eksamensoppgaver, uten at jeg kan skrive innholdet for deg. Det kan være å se på hva som er skrevet, tips til hvordan man kan omformulere tekst, eller rett og slett finne en god drøfting, problemstilling og inndeling av oppgaven. Det kan kanskje være forskjellen på en C og en A.

Rettskrivning og gjennomgang

BG Tekst jobber effektivt og er god på tidsfrister. Det kan hende man likevel ikke er fornøyd med resultatet, og derfor tilbyr jeg alltid å gå gjennom innholdet på nytt. Det er alltid viktig å sette kunden i fokus, og derfor er dette noe jeg alltid etterstreber. Likevel er det lurt å beskrive oppgaven nøye, slik at resultatet kan bli slik man ønsket det.

BG Tekst har kunnskap i flere språk, slik at korrekturlesing og oversettelser også er noe jeg tilbyr. Derfor har jeg kunnet ta på meg oppgaver om å oversette fra svensk, dansk, engelsk, fransk og italiensk. BG Tekst leverer aldri Google Translate innhold, selv om programmet kan brukes som en slags ordbok.

Ta kontakt om det er noe du lurer på eller om du vil ha et uforpliktende tilbud.