Om BG Tekst

BG Tekst omtaler seg også som Briljante Gloser – da dette har vært treffende for målgruppen i lengre tid. Målsetningen om å drive for seg selv dukket tidlig opp, og ble en realitet i løpet av 2017. Siden den gang har BG Tekst levert tusenvis av salgsfremmende artikler, blogginnlegg, produktbeskrivelser, oversettelser og korrekturlesing.

Kjært barn har mange navn, men en merkevare er også viktig. Du kan selv bestemme hva BG står for – men forbind det gjerne med kvalitet, digital markedsføring eller SEO.

Bli med på reisen

Som driver av BG Tekst synes jeg det har vært en spennende reise fram til i dag. Det har lært meg ikke bare å drive en bedrift, men også om hvordan man agerer i et marked. Dette er viktig lærdom som bare må oppleves ved utprøving. Min bakgrunn gjør at skriving har blitt en naturlig del av arbeidsdagen. Fra et høyt utdannet hjem til å interessere meg for språk, lyrikk og menneskelige relasjoner, har det å skrive innhold for klienter vært noe som har gitt meg mye.

Fokuset på SEO kan ikke neglisjeres når man skal markedsføre seg på nett i dag. Og derfor har mye av det arbeidet jeg har lagt ned vært knyttet til dette. Først og fremst har jeg jobbet med SEO i WordPress, der man kan bruke en rekke verktøy (formulert som plugins) for å bedre leservennligheten.

Men jeg har også skrevet i mange andre CMS systemer og nettsidebyggere. Derfor kan jeg gi en adekvat tjeneste for de fleste som enten vil starte egen bedrift, har en blogg eller som trenger tekst for å få en fot innenfor det norske markedet.

Gjennom flere år med arbeid for utenlandske og norske kunder så har jeg knyttet sterkere bånd med flere av dem. På den måten kan jeg tilby enda flere metoder som kan hjelpe ditt innhold å rangere i søkemotoren.

Ta kontakt med BG Tekst

Du må være synlig for å tiltrekke deg kundene – vil du ha hjelp til å få suksess kan mine tjenester være første steg. Ta kontakt for mer informasjon.