Bilder

Bilder som innhold

Du trenger ikke å fortvile om du ikke har bilder til nettsiden din. Det er både tidkrevende og vanskelig å ta gode bilder som passer på nett. BG Tekst gir både royality-frie og egenproduserte bilder til deg, slik at sidene dine blir synlige og enkle å navigere på. Et bilde kan først og fremst vekke interesse hos leseren, men om det ikke er formatert riktig, så kan nettsiden bli tregere og drive mindre kunder til seg. 

Derfor bør du også tenke på bildevalg. Jeg har lang erfaring med å hente ut bilder i riktig format, størrelse og justering, slik at alt optimaliseres i henhold til den aktuelle søkemotoren man vil lykkes på. Som regel er det Google. Det er flere ting som gjør at man må tenke på hvordan man formidler bilder. 

Gratis bilder som passer ditt innhold

BG Tekst henter bilder fra plattformer som Pexels og Pixabay mfl, og kan redigere bilder i Canva også videre. Med hjelp av BG Tekst er sjansen større for å lykkes, og treffsikkerheten din øker i det store markedet. 

Bilder du trenger til nettsiden kan være av mange forskjellige motiv. En av de viktigste tingene er å legge ut bilder som passer til teksten. Det finnes mange måter å søke etter bilder på, som også er gratis å bruke på nettsider. 

Enda høyere kvalitet uten å bli abonnent

Skal man likevel ha høyere kvalitet, må man ofte kjøpe et abonnement på plattformene som er nevnt ovenfor. Da er det like greit å bruke BG Tekst, som allerede har betalte abonnement hos de gjeldende aktørene, slik at jeg kan tilby bilder av enda høyere kvalitet. Slike abonnement kan være en ekstra kostnad dersom du tenker å skrive innhold selv.

BG Tekst har også lekt litt med kameraet, det er en Nikon D5300 med AF-S DX 18-300 linse. Det gjør at jeg kan ta bilder med høy kvalitet.