Dette er nettsidens første blogginnlegg. 

Poenget med bloggen er at du skal kunne lese gode artikler som viser kompetansen innenfor norsk rettskriving, samt gi deg en pekepinn på hva BG Tekst kan om SEO og oppbygning av tekster. På den måten kan det bli enklere for deg å ta et valg.

Da jeg opprettet nettsiden for noen år tilbake, var jeg ikke bestemt på hvordan jeg skulle presentere virksomheten, og derfor har det tatt lang tid. Først og fremst har jeg levert innhold til andre, og derfor har arbeidet med nettsiden blitt nedprioritert. 

Skal tro om vi er i gang nå?

Det å drive virksomhet i dag, byr på mange utfordringer. En helt klar strategi er likevel å ha en form for markedsføring. Dette er et fag i seg selv. Mange har god kunnskap om markedsføring, mens andre har litt mindre troverdige historier bak sin kunnskap. Det som er klart, er at det nytter å markedsføre seg bredt. Det betyr at man både må tenke på digital og tradisjonell markedsføring. Digital markedsføring er BG Tekst kommer inn.

 

Du må bli sett på nett! Eventuelt hørt og omtalt. Innhold på nett spres derfor ut på flere flater samtidig. Annonser hjelper deg å bli synlig fordi søkemotorene hjelper deg i gang. Det er mange som er delaktige i din suksess. En tekstforfatter som BG Tekst vil kunne gjøre flere ting på en gang som er nyttig for deg. Det er selvfølgelig konseptet med å skrive innhold. Men også å gjøre deg synlig på flere flater, i sosiale medier også videre. Du bør i tillegg sørge for å utforme salgsfremmende e-poster som du sender ut som vennlige oppfordringer eller påminnelser. Dette kan BG Tekst hjelpe deg med.

 

Da jeg startet opp BG Tekst i 2017, var det med tanke på å gjøre oversettelser for kunder i utlandet. Det var og er fortsatt et stort marked for dette, selv om det kan være kompliserte oversettelser som krever god kunnskap om diverse verktøy og oversettelses-programmer. 

Senere fikk jeg mye tilbakemeldinger om min tjeneste som gjorde at tekstforfatting ble mer aktuelt. Jeg fikk kunder både innlands og utenlands. I dag er det kommet ny teknologi som gjør at tekstforfattere verden over er usikre. Vil kunstig intelligens ala OpenAI ta over all produksjon av innhold på nett. 

Min mening er at det alltid vil være behov for tekstforfattere som kan skrive utmerkede artikler og annet innhold på nettsidene. Det er flere grunner til det. For det første klarer ikke kunstig intelligens å formidle innhold troverdig og med den samme «substans» som et menneske. Samtidig vil en skribent alltid kunne levere rent innhold basert på erfaringer. Det gjør at innholdet er unikt og aktuelt. 

Det kan være vanskelig å ta avgjørelsen på om man vil betale noen for å skrive alt man kan skrive selv. Poenget er at man frigjør tid man kan bruke på å selge varene sine. Dessuten har BG Tekst nå over 5 års erfaring med å levere innhold som øker synligheten og dermed fortjenesten til bedrifter.

I dette første innlegget på nettsiden, tar jeg ingen hensyn til å bruke søkemotoroptimalisering. Det er fordi jeg først og fremst vil presentere meg og mine tjenester. Med dette vil jeg ønske deg velkommen til å bestille innhold. Det beste er om vi tar en samtale over telefon, men jeg besvarer også henvendelser via e-post.